Gästbloggar i debutantbloggen

Idag söndag 15 december har jag fått äran att gästblogga på Debutantbloggen. Den där härliga bloggen där debuterande författare delar med sig av erfarenheter, våndor, tankar och allt möjligt.
Jag är jätteglad för det. Men så fick jag kalla fötter. Vad ska jag bidra med? Alla möjliga kliver ju lite då och då ut ur sina författargarderober med en nyfödd bok under armen. Så även jag då. Inget märkvärdigt alls. Eller, det är det ju. För den som inte har skrivit någon bok kan det ju tyckas enkelt. För alla andra, som har försökt och kanske även lyckats slutföra projektet, är det solklart vilket jättejobb det är. Och kul. Så jag drog på mig ett par raggsockor och bestämde mig helt enkelt för att dela med mig jag också …

Mitt inlägg handlar om en fråga som jag själv inte har funderat så mycket på. Förrän nu, när jag fått frågan så många gånger. Läs inlägget >>