Sommarens böcker från Rabén & Sjögren

Här är listan med sommarens utgivning från Rabén & Sjögren med bland annat Hej då, vi ses väl?  Man kan även hitta Ett litet djur åt Pelle, som är den första bilderboken om Saltkråkan, den nya mysrysaren Hjärta av sten, av Ingelin Angerborn samt en massa andra finfina böcker. 

 

Läsålder: unga vuxna

Hej då, vi ses väl av Linda Åkerström

Bergvik. Finns det något värre ställe? Nora tror inte det. Hon är född och uppvuxen här, och hennes största skräck är att bli kvar, fast. Att aldrig komma någon annanstans, få se något annat. Hej då, vi ses väl skildras konflikten mellan vad du vill göra och det du ska göra, vad omgivningen förväntar sig av dig och vad ditt eget hjärta säger.

Utgivningsdatum: 14 juni

 

Nora har legat sig genom halva Bergvik och kommit fram till att kärlek inte är något för henne. Det är inte Bergvik heller, stan där hon har vuxit upp. Definitivt inte hemtjänstjobbet heller. Allt suger. Drömmen är konstskola, men vanliga gråa typer som hon går liksom inte på konstskola. Tur att hon har Leo, hennes bästa vän och soulmate. Men plötsligt så verkar det som att han har andra grejer för sig, som hon inte vet något om och så har det aldrig varit förut. Den här sommaren utvecklas sakta men säkert till ett gungfly. Inget känns längre säkert.